Topper aan het woord.
We hebben zo'n prachtige locatie!

Mijn naam is Elkie, ik ben de bedrijfsleider in Tiel. Wij zijn te vinden op een prachtige locatie op de dijk met uitzicht over de Waal. Het monumentale pand uit 1852, met hoge plafonds, veel licht en authentieke details maakt onze zaak uniek. Na onze verbouwing kunnen we nog meer gebruik maken van alle mooie facetten van dit waanzinnige pand.

Op de eerste etage vind je ons Grand Café Bellevue. Een warme en huiselijke plek waar je comfortabel kunt afspreken voor een kopje koffie, uitgebreide lunch of een ontspannen diner. Met het grote terras en de ruime bovenzaal erbij, een locatie waar je van A tot Z terecht kunt. Winter of zomer, bij ons is alles mogelijk.

 

 

Ik ben verantwoordelijk voor alle facetten van de bedrijfsvoering, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is! Hierdoor kan ik mijn creativiteit kwijt en blijft het altijd een uitdaging. Bij ons zijn veel doorgroeimogelijkheden, met de juiste instelling en kennis kan je doorgroeien tot eerste medewerker of zelfs mijn assistent! Samen geven wij invulling aan de vrije tijd van de gast; hoe gaaf is dat!

Baas in de Horeca Elkie - versie 2 (1).png

Over Grand Café Bellevue

 

 

Heerlijk uitkijken over de Waal onder het genot van een goed verzorgde lunch, borrel of diner. Bij Grand Café Bellevue zorgen we ervoor dat je niks tekort komt. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de eerste zonnestralen. 

Baas in de Horeca

Contact Grand Café Bellevue

Adresgegevens

Ophemertsedijk 2

4001 PB Tiel

Contactgegevens