kIJK JIJ AL UIT NAAR GRAND CAFÉ BELLEVUE?

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Moeke Delft vind je hier.

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!

 

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar. 

 

Lees meer over werken in de keuken en daaronder over werken in de bediening! 

 

Werken in de Keuken 

Dani & Viktor werken in de keuken, samen met Astrid, Mo en de rest van het keukenteam maken ze alle gerechten met plezier klaar.

 

Dani vindt het fijn om bezig te zijn, een kantoorbaantje en de hele dag zitten hoeft voor hem echt niet. Naast zijn school/studie is werken bij ons in de keuken precies de bijbaan die bij hem past!

 

Het verdient goed, hij is lekker met z'n handen bezig en hij krijgt iedere week zijn salaris. Doe daarbovenop nog de korting voor zijn sportabonnement dat je bij ons krijgt en je snapt.... Perfect match. 

-          Goed verdienen

-          Wekelijks salaris

-          Korting op jouw sportabonnement

 

 

Viktor heeft bij ons zijn vaste baan. Hij stond vroeger thuis al lekker in de keuken en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Voorbereiden, bereiden en opmaken; Zorgen dat de dagen in de keuken goed verlopen vindt hij heerlijk.

 

Niet iedere avond te laat thuis is ook fijn, een mix van werktijden en dagen zorgen er zo ook voor dat er genoeg tijd is voor familie en vrienden. Iedere maand komt netjes op de 25e zijn salaris en als hij zou willen, bieden we genoeg training- en opleidingskansen om door te groeien in het vak. 

 

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

 

 

test keuken.png

Werken in de Bediening

Met een team van fijne collega's werken Sofia en Michelle in de bediening. Zij zorgen met een grote glimlach dat alle gasten goed geholpen worden en maken er samen een feestje van.

 

Sofia is graag onder de mensen en zit niet graag stil. Naast haar school/studie is een baan in de bediening dan ook voor haar weggelegd; Het is enorm gezellig én flexibel. Stralend heeft ze zowel contact met de gasten als met haar collega's.

 

Natuurlijk geniet Sofia ook van de leuke extra's die we bieden. Zoals de korting op eten en drinken, tickets voor een festival en de leuke personeelsborrels!

 

-          Maak nieuwe vrienden!

-          Bezoek de leukste feestjes

-          Wekelijks salaris

 

 

 

Michelle werkt veelal vaste dagen dat is fijn, zodat ze haar werk goed kan combineren met thuis. Gastvrijheid zit altijd in haar; Ze nodigt graag familie en vrienden uit om ze goed in de watten te leggen. Dat geeft haar ook energie in haar werk, de gasten verwennen!


Haar vak is dan ook werken in de horeca. Als ze wil kan ze zich ook zeker verder ontwikkelen want we hebben mooie training en – opleidingskansen.

 

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

test bediening 2.png
Geen vacatures gevonden

Over Grand Café Bellevue

 

Grand Café Bellevue is ontstaan uit het verlangen om een fijne plek te creëren voor iedereen uit Tiel en omstreken. Om te gronden in het karakter en identiteit van dit iconische pand aan de Waal en tegelijkertijd nieuw leven in te blazen.

 

Dat zie je aan alles. Het interieur smelt naadloos samen met het gevoel van het pand zelf. De sfeer doet wellicht denken aan de goede tijden van halverwege de 19de  eeuw, maar wel met alle comfort van hedendag. Bruine tinten geven het gezelligheidsgevoel van een café. Lichtere elementen zorgen voor ruimte en rust, waardoor het de hele dag een fijne plek is om te eten of te borrelen.  

Grand_Caf_Bellevue_Tiel_web-139_JPG.jpg

Over werken bij Grand café bellevue

 

Bellevue is het mooiste Grand Café om naar uit te kijken. Van ’s ochtends tot ’s avonds. Naar de koffie, de borrel, de lunch en het diner.

Het prachtige uitzicht, de mensen en de beleving.

 

Het karakteristieke pand en het eigenzinnige karakter. Het mooiste terras aan de Waal.

Kijk er met al je zintuigen naar uit. Proef de sfeer, geniet van de heerlijke gerechten en voel je welkom.

 

Iedere keer opnieuw. Want Bellevue heeft alles om naar uit te blijven kijken. 


Contact Grand Café Bellevue

Adresgegevens

Ophemertsedijk 2

4001 PB Tiel

Contactgegevens