Brewpub Reijngoud aan het woord.
Eigen gebrouwen bier, een fijn team en heerlijk eten!

Brewpub Reijngoud opende in 2019 haar deuren als  nieuwe hotspot in de Hofbogen in Rotterdam Noord. 
 
Je kan bij ons kiezen uit 40 bieren van de tap, maar het meest bijzondere is natuurlijk dat een groot deel hiervan zelf gebrouwen is in Hofbrouwerij Reijngoud, dat in hetzelfde pand gelegen is. Onze bieren zijn verkrijgbaar in verschillende horecagelegenheden in de stad.  
De brewpub heeft een groot en sfeervol terras waar je in de zomermaanden heerlijk kan vertoeven terwijl je geniet van heerlijk eten van de BBQ, van de Smoker of pizza's van de Houtoven. Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals een bierfestival en is de locatie uitermate geschikt voor groepen en bedrijfsborrels. 
Kortom een zeer aangename plek om overdag of in de late uurtjes je vrienden, familie of collega's te ontmoeten. 

Baas in de Horeca Knipsel.PNG

Over Brewpub Reijngoud

 

Brewpub Reijngoud is Dé speciaalbier hotspot in de Hofbogen in Rotterdam Noord. Bij ons kan je terecht voor 40 bieren van de tap en serveren we daarnaast met trots ons eigen gebrouwen bier. Heerlijk te combineren met bijvoorbeeld onze houtovenpizza’s, huisgerookte Brisket, Spareribs van de BBQ of onze sappige burger.  Wij willen speciaalbier populair te maken binnen Rotterdam door het in een nieuw jasje te steken.

 

Als werknemer van Brewpub Reijngoud, leer je veel over wereld van bieren, bouw je mooie vriendschappen op en mag je de leukste kant van jezelf tonen.

 

Met de gezelligste mensen op de werkvloer bezorgen we onze gasten een geweldige avond.

 

Baas in de Horeca

Contact Brewpub Reijngoud

Adresgegevens

Vijverhofstraat 10

3032 SN Rotterdam