3 Zussen topper aan het woord.
Wij hebben zo'n prachtige locatie!

Mijn naam is Elkie, ik ben bedrijfsleider bij de 3 zussen in Tiel. Wij zijn te vinden op een prachtige locatie op de dijk met uitzicht over de Waal. Het monumentale pand uit 1852, met hoge plafonds, veel licht en authentieke details maakt onze zaak uniek.  Voorheen werkte ik als supervisor in een hotel, maar toen ik via via deze baan met meer uitdaging en groter draagvlak tegenkwam wist ik het direct; dit is de baan voor mij.

Ik ben verantwoordelijk voor alle facetten van de bedrijfsvoering, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is! Hierdoor kan ik mijn creativiteit kwijt en blijft het altijd een uitdaging.

Mijn team van 30 medewerkers elke dag zien binnenkomen met een grote glimlach, maakt mij trots.

Bij ons zijn veel doorgroeimogelijkheden, met de juiste instelling en kennis kan je doorgroeien tot eerste medewerker of zelfs mijn assistent! Samen geven wij invulling aan de vrije tijd van de gast; hoe gaaf is dat!

Baas in de Horeca Elkie.jpg

Over 3 Zussen Tiel

 

Bij 3 Zussen Tiel heb je de mogelijkheid om te dineren en de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge of op ons prachtige terras. Hier ben je aan het juiste adres voor een lekkere lunch, buffetten, vergadermogelijkheden, High Tea, High Wine en
samengestelde arrangementen voor bijvoorbeeld je bruiloft.

 

“Vanaf ieder plekje uitzicht op de Waal!“.

 

Heerlijk uitkijken over de Waal onder het genot van een goed verzorgde lunch, borrel of diner. Bij de 3 Zussen zorgen we ervoor dat je niks tekort komt. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de eerste zonnestralen. 

Baas in de Horeca

Contact 3 Zussen Tiel

Adresgegevens

Ophemertsedijk 2

4001 PB Tiel