Alle Bazen van Burger King Situationeel getraind!

 

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen en verzorgen daarom verschillende trainingen voor onze Bazen.

Afgelopen maand hebben de leidinggevende van onze verschillende Burger King vestigingen de training situationeel leidinggeven gevolgd.

 

Deze training wordt georganiseerd door onze trainingspartner Cenergy consultancy. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen in gastgerichtheid, verkoop en leidinggeven. Voor Meyer Beheer organiseren zij meerdere trainingen en denken zorgen als 'expert in hospitality' voor een persoonlijke en energieke aanpak. 

Deze tweedaagse training krijg je kennis en inzicht in stijlen van leidinggeven en worden de vaardigheden in gesprekstechnieken verbetert. Het werk van de medewerkers staan centraal, waardoor ze door te oefenen en samen in gesprek te gaan dit daarna direct kunnen gebruiken in het werk. 

 

De enthousiaste trainster Charlotte vertelt: 'Het is een leerzame dag geweest voor iedereen. Mooi om te zien hoe ze met elkaar in gesprek gaan en juist van elkaar kunnen leren. Met verschillende handvaten weet ik zeker dat ze zichzelf als leidinggevende verder kunnen ontwikkelen. Wat een parels aan leidinggevenden zitten hier weer tussen! Wat een loyaliteit en flexibiliteit'

 

bk situationeel.PNG

Leandra, restaurant manager bij de Subway, vertelt: 'Ik heb echt een leuke en leerzame training gehad. Ik ga dit zeker toepassen op de werkvloer. Verder was het ook een gezellige training met leuke mensen van andere zaken van Meyer Beheer'

 

Kortom; zeer geslaagde trainingsdagen!

 

Wil jij ook werken bij één van onze Burger King zaken? Bekijk hier alle vacatures!


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs